Начало » Бизнес с Colway

Бизнес с Colway


За да се регистрирате ни пишете емайл: colway@bgfashion.net

БИЗНЕС МАРКЕТИНГ

Натуралният колаген Q5-26 не се продава в търговската мрежа на дребно, а се разпространява в системата на мрежовия маркетинг. Полският колаген се оказа голям хит не само като продукт, но и като собствен, безинвестиционен и доходен бизнес. За това допринесоха и разликите между маркетинга на фирма Colway, която има търговските права върху продукта, и маркетинга на други фирми от този тип

Началото не изисква инвестиции, няма “стартови пакети” и годишни такси

Натуралният колаген Q5-26 е продукт с толкова голям потенциал, че методът на избор за дистрибуцията му не бе лесно решение. Производителят и маркетинговите стратези на големите компании, проведоха дълги и дълбоки анализи, за да определят най-ефикасния път за отваряне на пазар за този продукт.


Независими изследователи от САЩ, Германия, Франция и Полша направиха изключително интересни открития. Натуралният Колаген се продава най-добре, когато преди всичко потребителят има личен и директен контакт с продукта, имайки възможността да го изпробва, дори само веднъж. И второ, когато потребителят се запознае с произхода и бихимичните детерминантни на неговата ефективност. На човек, който не е запознат с водещите принципи на рекламирането му, може да изглежда, че всеки един продукт би добил популярност чрез подобен метод на продажба. Това обаче, не е така. Има безброй производства на коли, чиито търговски успех лежи в политиката на потребителските препоръки и възможността те да тестват избрания от тях модел.


Именно затова, ние не гледаме техни реклами по телевизията. От друга страна, дори стотици промотори с мостри на сирена, кисело мляко или прах за пране не могат да постигнат ефекта на една кратка, но агресивна медийна кампания на същите продукти. Натуралният Колаген е продукт, най-подходящ за дистрибуция в потребителската мрежа на директния маркетинг. Това е мнението на специалистите и то е доказано благодарение на блестящия успех на операцията COLWAY още след първите месеци на стартирането и.


Следователно, вие не вземате участие в един експеримент, но навлизате в добре тестван и доказан бизнес с гарантиран успех за всеки, който се отнесе към него решително и сериозно.
Натуралния Колаген можеше да бъде изпратен на химиците или, още по-лошо, в магазините за лекарства. В последния случай, нашият евентуален опит с продукта би бил работа като асистент магазинер с ниска заплата за 200 часа работа месечно.


За щастие всеки от вас има възможност да притежава свой собствен магазин с Натурален Колаген без начални разходи и без сума за регистрация, но с начална отстъпка от 25% или дори по висока! Още повече, че онези които посветят тези 200 часа месечно на този бизнес и които използват целия му потенциал - ще са в състояние да купят собствен магазин за лекарства на всеки 6 месеца. Това което се иска, е да си спомните процеса от момента, в който за първи път чухте за COLWAY и колагена, до момента в който четете този материал. Дали би било трудно да запознаете приятелите си с продукта?


Всеки, който успее да го направи ще участва и създаде една нова мрежа на директен маркетинг с големи възможности за високи облаги и голяма кариера. Това е правилото на всяка маркетингова мрежа - хора, работещи активно, постоянно и с характер, скоро правят състояние. От друга страна ако един човек каже на този, който го запознава с тази мрежа: "Ще изчакам, за да видя как ще върви при теб" , за съжаление е напът да заеме последното място във веригата и да се оплаква след това, че му е много по трудно да печели.


Акционерите на COLWAY са хората, които са наясно с тези факти, защото са ги преживели. Ние лично сме открили първородните грехове на директните продажби - неразумното повишение на цените, смяна на правилата за неизгода на другите участници, лишаване им от вече постигнатите нива , псевдо-реформи, нереалистични нива на промоции, такси, разрешения за изключителни права, времеви лимит за достигане на оборот, задължително обучение, измислени договори, размяна на сметки, облагане на неспазени съгласия, прекалена показност на официални титли, правене на пари от обучения, агресивна мотивация... СТОП!


Ние създаваме мрежови маркетинг с човешки облик.Той е приятелски към всеки участник, независимо какви са целите им и независимо какво те ще постигнат с нас. Договорите за Дистрибуция у Мениджмънт представят нашите намерения и гледна точка в легален аспект. Ние ви каним да се присъедините към нашата приятелска мрежа, свободни от патологии като по-горе споменатите.

COLWAY е първата полска организация за директни продажби, която не крие от своите участници и клиенти. Ние сме сигурни в нашите продукти и в неприкосновеноста на нашата дистрибуция. Ние сме първата мрежа в света, която вече е установила в договора правилата за "разделянето на кейка" и това ги прави непроменими. Следователно, ние указваме нови стандарти в схващането за "добър маркетинг". Това означава, че стриктните правила за финансите в кооперацията са вече одобрени и подписани както от създателите, така и от участниците в мрежата. Това означава, че финансовият план е акт, а не директива, която може да бъде променяема като ветропоказател.

Производителят - INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES - и неговият изключителен представител - COLWAY, въпреки английското допуснато поради маркетингови цели, съставлява компании със 100% дял от Полския капитал, независим от всякакви банкови заеми или външни акционери.


Потребителите, които поръчват най-скъпите 200 мл опаковки от най-чистия Натурален Колаген Platinium - се сдобиват с минимум едногодишно нехирургично лечение против бръчки.
Имплантиране на ботокс или колаген, което има само временен ефект, би стувало на тези потребители няколко пъти повече, докато поръчвайки най-добрите съществуващи кремове против бръчки за същия този период би означавало десетократно по-високи разходи. Също, купуване на много и различна козметика, която дори не гарантира ефекта на забавяне процеса на стареене на кожата, би струвало минимум два пъти повече за същия период от една година. Такива изчисления са направени във връзка с група потребители на възраст над 45 години. По-млад потребител би понесъл значително по-малък разход.


Маркетинговата система на COLWAY е също изключително полезна за своите участници. В Полша изглежда трудно да се намери мрежа, която заедно с продажбата на толкова висококачествени продукти би предложила толкова висок процент отстъпка и промоция на по-високи нива отстъпки по всяко време и без възможност да ги изгуби отново - без стартов пакет и от самото начало на сътрудничество. Никога не е имало толкова либерална система, която да се нагажда на нуждите на участника. Когато създавахме тази система, обмислихме как да избегнем всички възможни слабости на подобните системи, които вече съществуват.


Няма никакви задължения в COLWAY. Вместо това, ние позволяваме всякакви методи на правене на пари под формата на комисионни в тази мрежа. Тук мениджърът решава класификацията на оборота. Тук всяка доставена опаковка колаген, означава комисионна за седем човека! 


Това е нова бързоразвиваща се мрежа, което дава на встъпващите сега изключителни шансове

 • Продуктът е достъпен навсякъде чрез директни дистрибутори, куриерски фирми, интернет – може да спонсорираш склад на едро и той не може да мине без своя малък доставчик;
 • Маркетингът не изисква сляпа и безпрекословна лоялност;
 • Всички доходи са гарантирани с договора, а правилата на играта са юридически неизменни;
 • Още с подписване на дистрибуторския договор получаваш 25% отстъпка от цената на продукта;
 • Търговските отстъпки и премиите от структурата допълнително нарастват;
 • Не се изисква изпълнение на оборота в определен срок;
 • Няма “точки”, титуломания, черти на секта или пирамида.

МАРКЕТИНГЪТ НА COLWAY

 

Опитът в различните мрежови маркетинги показва, че хората влизащи в мрежата се делят на две категории - такива, които искат да добавят нещо към постоянните си доходи, и такива, които знаят, че всеки пети амери­кански милионер е натрупал богатството си чрез мрежов маркетинг.

 

Ние не ви предлагаме сложна стълбица към успеха. Нашата мрежа, без титуломания (разни „директори", „вицепрезиденти", „диаманти", „палми", „орхидеи" и т.н.), предвижда само две стъпала в кариерата: Дистрибутор и Мениджър. Първият печели само от търговия с продуктите, Вторият снабдява с продукти своята структура и пе­чели комисиони от нейния оборот. COLWAY продава продуктите на Мениджърите в мрежата. С отстъпка 40%. Те продават продуктите на Дист­рибуторите в своята организация.

 

Първото запознанство с COLWAY е почти винаги като клиент, на който някой е препоръчал станалият вече легендарен Натурален Колаген или прекрасните капсули Colvita. Този, който ти е про­дал първата опаковка, безусловно трябва да го направи по клиентска цена. Ако е постъпил иначе, не е постъпил умно. От криворазбрано приятелство или просто от страх той е „сдъвкал" клиентската цена. Като е нямал сме­лост да ти продаде продукта по цена на дребно, той те е лишил от информацията къде е печалбата на Дистрибутора. Никога не постъпвай така. С отстъпка се продава вторият продукт. И то само на човек, който след пър­вата покупка е решил да сключи договор за дистрибуция с COLWAY. Само по тази схема на действие новият Дистрибутор на COLWAY започва да печели веднага.

 

ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ДИСТРИБУЦИЯ ОСИГУРЯВА НА СТАРТА:


Право на комплект от материали (по некомерсиални цени, на себестойност), необходими за започване дистрибуцията на продукта и изграждането на собствена мрежа;

Право на закупуване на колагенови продукти в произволни количества с отстъпка от 25%;

Право на създаване на собствена група от консуматори-дистрибутори;

Право на мениджърска номинация най-късно след постигането на оборот от 5001 лв.

 

Дистрибуторът има право на следните отстъпки от ценоразписа на COLWAY по цени на дребно:

 •  25% - след подписване на договора за дистрибуция
 • 30% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 1501 лв. по цени на дребно
 • 35% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 3001 лв. по цени на дребно
 • 40% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 4501 лв. по цени на дребно

COLWAY не изисква от Мениджъра да се придържа сляпо към тези правила. Тези отстъпки са обичайни в нашата система, те са стълбица на успеха. Мениджърската номинация на всеки Дистрибутор е в ръцете на Мени­джъра, който снабдява своята група. COLWAY не изисква от Дистрибутора сам да постигне оборота, който го прави Мениджър. Никой няма да проверява това.

Всеки Мениджър разполага с реален месечен оборот на своята структура плюс т.н. „исторически оборот", който се трупа от неговите месечни „квалификации". Системата и тук е много проста. Всяка мениджърска номинация трябва да има покритие в месечния оборот на групата. Може да има и покритие в „историческия оборот" на мениджъра.

Пример: четири месечни „квалификации" = една мени­джърска номинация. Не е важно на кой Дистрибутор. Важното е, че има покритие в оборота. И само това се смята. Системата е либерална - позволява на участниците да работят в група и да се ръководят от интереса на групата преди всичко, а след това от интереса на фирмата.

В COLWAY сплотените и задружни „отбори" постигат бързи резултати, а скараните спират развитието си. Характерни черти на дистрибуторската организация:

 

А липса на типичната за повечето MLM-и склонност към контролиране и отчитане на всяка покупка на участниците, която често се нарича „ред, строга отчетност или порядък", а всъщност позволява на фирмата да икономисва от премии и комисиони.

 

А Има голямо доверие в Мениджърите, на които се гласува значителна власт и свобода на действие. А Мениджърът има интерес да извежда членовете на своята група на мениджърска позиция, което ражда презумпцията, че е честен и мотивиран да помага.

А Дистрибуторът също има силна мотивация да се изкачи на мениджърска позиция, тъй като едва на нея започва неговият пасивен доход - най-важното в MLM. А Тук никакъв търговски оборот „не се изпарява" и не се крие, тъй като винаги се използва с максимална печалба от съответната структура.

А Бизнесът на COLWAY е максимално демократизиран и базиран на либерални правила и вяра в индивиду­алната.