Начало » Продукти » ШАМПОАН ЗА СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА С ДИОСМИН - 200ml

ШАМПОАН ЗА СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА С ДИОСМИНШАМПОАН ЗА СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА С ДИОСМИН

ШАМПОАН ЗА СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА С ДИОСМИН - 200ml

УНИКАЛНА ФОРМУЛА ЗА СПЕЦИАЛНА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА КОСМЕНИТЕ ФОЛИКУЛИ
Проблемът косопад засяга много от нас. Това състояние може да бъде причинено от много фактори като неправилно хранене и липса на основни хранителни вещества на косата, хормонални нарушения или възпаление. Colway шампоана за сгъстяване на косата е продукт, в който за първи път в световната история на грижата за косата се прилага формулата на биологично активен diosmin.Благодарение на неговата работа получаваме възможността за реално влияние върху процеса на разстежа на косата в самия фоликул, където всъщност се формира косата. Диосмин предизвиква свиване и отпускане на кръвоносните съдове в корените на косата. Това води до повишаване на кръвния поток, и това от своя страна означава повече хранителни вещества, предвидени за стволовите клетки на косата. Косата расте по-силна и увеличава техния брой. Този шампоан е активен не само по време на измиване, диосмина остава в порите на кожата на главата, дори и след изплакване с вода. Резултатът е по-добро, дълготрайно кръвоснабдяване на космените фоликули и забележим ефект от намаляването на количеството на косата се губи по време на разресването - след 2-3 приложения. Стабилно сгъстяващ ефект се получава след прибл. 2-3 месеца. Това време е необходимо, за да се съживят фоликулите и да се подсилят корените на новата коса, която расте. Шампоанът не съдържа парабени, SLS съставки, SLES, или силикони.
Максималният ефект се постига в комбинация с натурален колаген графит.
Ефекти: плътност на косата

  •  намаляване косопада
  •  силна и здрава коса
  •  Съдържа биологично активен Диосмин
  •  Възвръща здравината на косата
  •  Косата расте по-силна
  •  Увеличава количеството на стволовите клетки на косата.

Шампоана за сгъстяване на косата е още един продукт пионер на Colway. Уникалните стойности на този продукт са резултат от прилагане на биологично активен Диосмин формула за първи път в световната история на козметиката за коса.

Благодарение на неговото действие, получаваме възможността действително да повлие на растежа на косата в самия фоликул, където всъщност се формира косата. Диосмин предизвиква свиване и отпускане на кръвоносните съдове в корените на косата. В резултат на това настъпва увеличаване притока на кръв, което означава, че повече хранителни вещества са осигурени за стволовите клетки на косата. Косата расте по-силна и тяхното количество се увеличава.

За разлика от други продукти посветени на регенерация на косата, предлагани на пазара, шампоана за сгъстяване на косата на Colway действа не само по време на измиване, но и между измивания. Това е така, защото Диосмин е микронизиран твърд материал, който остава в порите на скалпа, дори и след измиване. Това води до по-добър, дългосрочен приток на кръв в космените фоликули. И видим ефект от по-малко загуба на коса при разресване - след 2-3 приложения.

Постоянно сгъстяващ ефект настъпва, когато всички фоликули са живи и подсилват корените на новата коса която расте след това. Това отнема около 2-3 месеца, през който ние препоръчваме систематично използване на шампоана за сгъстяване на косата на Colway - най-малко два пъти седмично. За постигане на максимален ефект, препоръчваме да масажирате скалпа с Colway Graphite Natural Collagen, който ефективно допълва действието на диосмин съдържащ се в шампоана.

Препоръчва се най-вече за хора, които са с отслабени космените фоликули и прекомерно голям косопад
Преди употреба добре разклатете бутилката за да се обединят заедно всички съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете шампоана върху мокра коса, масажирайте най-малко за една минута. Изплакнете. Шампоана за сгъстяване на Colway не е изкуствено сгъстен и съдържа микронизирани съставки.  

Шампоанът не съдържа парабени, SLS съставки, SLES, или силикони.
Реклама