Начало » Продукти » PLATINUM - 50 мл

PLATINUMPLATINUM

PLATINUM - 50 мл

 Колагенът Platinium е под формата на гел, с неутрален мирис и не съдържа никакви химически добавки. Основно се използва за терапии на лицето, шията и други деликатни части на тялото. Той е ефективен за ревитализиращо лечение на зряла кожа, за неинвазивно повдигане на кожата на лицето, след пластични операции и козметична терапия. Подходящ и за чувствителна кожа. 

Действие:
- Оптимално хидратира кожата;
- Подобрява мекотата и еластичността на епидермиса;
- Подмладява;
- Ревитализира зрялата кожа;
- Има лифтинг ефект;
- Изглажда бръчките.

 

Натуралният колаген Q 5-26 се произвежда в три степени на пречистване - Platinium, Silver, Graphite. И трите разновидности имат едно и също действие, затова не е грешка ако се използват различно от препоръките. Разликата между тях е в цената, оцветяването и съвсем малко в гъстотата. Изключително икономичен. Количеството от 50 мл. може да се ползва в продължение на 3-4 месеца.

Начин на приложение: 1-3 пъти дневно на добре измита със сапун и още влажна кожа деликатно се нанася тънък слой колаген. Не трябва да се употребява след измиване на кожата с тоник или тоалетно мляко, тъй като колагенът е белтък, който в кисела среда променя структурата си. Ако се почувства стягане на кожата се полага лек подхранващ крем (без плодови и ретинол).

Препоръчително е да се използва Colway Scrub веднъж или два пъти седмично, за да се подготви кожата за максимално усвояване на колагена. Да не се прилага Natural Collagen веднага след силни почистващи препарати. Колагенът е протеин, който променя структурата си в присъствието на кисела среда.

Измийте лицето за предпочитане с Colway Wash Gel и изплакнете с хладка вода. Много тънък слой от гела се нанася с масажни движения върху влажна кожа. Възможно е да почувствате леко стягане на кожата, което е съвсем нормално.
В случай, че препаратът не се абсорбира напълно и се лющи и отлепва, това означава, че сте използвали твърде голямо количество от него. След около 3-5 минути, когато кожата Ви е напълно суха, може да нанесете вашия дневен или нощен крем за лице.

Не използвайте колагена заедно с козметика, съдържаща киселини, както и такава с цинк, ретинол и серамиди. За оптимални резултати трябва да се прилага два пъти дневно, сутрин и вечер.

Състав: вода, колаген, каприлил гликол, млечна киселина, еластин.

Алергични реакции, възпаления или нежелани реакции са много редки. Без парабени. Не е тестван върху животни.


Съхранение: На сухо място, при температура между 5 и 26 °С, за предпочитане в оригиналната опаковка. Да не се излага на слънчева светлина и висока влажност на въздуха.

Никога не забравяйте, че натуралният колаген се ползва само върху чиста и влажна кожа! Колагенът се съхранява на хладно до 25 градуса най-добре в хладилник, иначе се втечнява и губи част от качествата си. Но никога не изхвърляйте втечнения си деспирализиран колаген! Оставете го на хладно място (не в хладилника) и нека чака. Когато дойде ден, в който очаквате гости или имате специален повод, а в същото време лицето ви е уморено, недоспало и увехнало- разбъркайте 5 ml от този втечнен колатен с 5 ml каолин от аптеката (Bodus Alba) и наложете тази маска на почистеното си лице за 20 минути. Ефектът ще надмине всичките ви очаквания.

 

Виж други грамажи » 100 мл | 200 мл
Реклама