Начало » Продукти » COLVITA Collagen+alga+vitamin E - 60 капсули

COLVITA Collagen+alga+vitamin ECOLVITA Collagen+alga+vitamin E

COLVITA Collagen+alga+vitamin E - 60 капсули

COLVITA е хранителна добавка и нутрикозметик на капсули. В света днес не съществува по-съвременна биотехнологичнa таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите. Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген, извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е.
COLVITA e производна на голямото откритие на полската биотехнология – чист, натурален колаген от рибени кожи, извлечен под формата на воден разтвор със запазване на естествената за живите организми тройна спирала на белтък.
COLVITA е напълно нов подход към проблемите на тъканите, изградени от колаген.
Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна. Да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни – да стане значително по-млада.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Комплекс от лиофилизиран рибен колаген, екстракт от морски алги и витамин Е. Тези органични съединения са подхранващ източник на колаген, витамин  Е и йод. Препаратът стимулира процесите на колагенезата. Йодът запазва функцията на щитовидната жлеза и здравата кожа, а витамин Е е силен антиоксидант.
Colvita забавя стареенето, подобрява гладкостта, овлажняването и еластичността на кожата, въздейства върху кондицията на косата и ноктите.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
РИБЕН КОЛАГЕН – най-важният белтък в човешкия организъм и основен елемент на съединителната тъкан. Отговаря директно за кожата, очната ябълка, костния матрикс, косата и ноктите. Според най-новите изследвания състоянието на колагена определя биологичната възраст на човека, което най-лесно се вижда чрез промените на кожата. Всички хранителни добавки в света, рекламиращи наличието на колаген, в действителност съдържат или желатин, или хидролизат от съединителна тъкан на говеда, чиято биоувояемост в сравнение с рибения колаген е абсолютно несравнима.
АЛГИ (Fucus  Vesiculosus) – този екстракт от морски алги проявява синергично действие с рибения колаген. Алгите са богати на калций, мед, желязо, манган, магнезий, калий, фосфор, хром, йод, витамините от групите B и C, и необикновено важните селен и цинк.
Минералният състав на алгите наподобява човешките течности в организма. Ускорява метаболизма, действа против запек, снижава холестерола, увеличава имунитета, укрепва косата и ноктите, доставя на кожата процианиди, подобрява нейното кръвообръщение.
Екстрактът от алги е признат за най-ефикасния растителен екстракт в козметиката на кожата.
ВИТАМИН Е (Токоферол) – приложен е DL-алфатокоферол – най-новата биотехнологично и единствена формула на витамин Е, проявяваща 100% биологична активност.

ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:
Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена;
Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата;
Забавя стареенето на тъканите;
Подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите;
Регенерира структурата на съединителната тъкан – хрущяли, костната матрица, очната ябълка и косата;
Препоръчван при тренировки за изграждане на мускулна маса;
При рехабилитация след травми на двигателните органи и ставите;
Подпомага намаляването на телесното тегло.
След два месеца редовна употреба се наблюдават първите симптоми, изразяващи се в укрепване на косата и тъканите, поддържащи кожата, което води до повишената й еластичност и овлажняване.


СЪСТАВ: водорасли (Fucus Vesiculosus), рибен колаген, витамин Е (Da-токоферил ацетат от соя), еластин, рибен желатин (капсула), лимон лиофилизат (носител).


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемайте по две и повече капсули дневно.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
Заради йода в алгите не се препоръчват повече от 2 капсули при увеличена функция на щитовидната жлеза!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на сухо, недостъпно за малки деца място.

ОПАКОВКА: 60 капсули.

 

Виж други грамажи » 120 капсули
Реклама